Om os

EFG er en førende virksomhed inden for indretning af kontorer og offentlige rum. Vi arbejder ud fra det princip, at alle kunder er unikke og hver enkelt opgave har sit eget særpræg. Vi indretter med indlevelse, inspiration og energi baseret på viden om menneskelig adfærd og med øje for tidens nyeste trends. Og vi kan hjælpe, uanset om du kommer fra en stor eller mindre virksomhed.
"Hver eneste af vores indretningsløsninger er udviklet ud fra vores evne til at lytte til de mennesker, vi møder og forstå deres behov for at kunne præstere bedst muligt."
Marcus Westdahl – EFG European Furniture Group CEO

I dag spiller indretning en stadig større rolle i at udvikle og bevare et sundt arbejdsmiljø, der gør det muligt at nå virksomhedens overordnede mål. Det er vores erfaring, at god indretning kan gøre en forskel på følgende områder:
  • Rumudnyttelse. Begavet indretning udnytter pladsen bedre og skaber flere arbejdspladser uden at overbefolke kontoret.
  • Produktivitet. Det er muligt at øge produktiviteten ved at tilpasse indretningen til specifikke opgaver og aktiviteter. 
  • Motivation. Kontorer med fleksible rammer er både attraktive for nuværende medarbejdere og kommende yngre og mere krævende ansatte.
  • Image. Indretningen af en arbejdsplads viser virksomhedens historie og afspejler på mange måder dets image og kultur. 


I vores øjne er der ikke nogen større belønning end en kunde, som oplever at den indretning, vi har skabt, bidrager med en positiv indflydelse på medarbejdernes tilfredshed og hjælper med til at nå virksomhedens overordnede mål.

Kerneværdierne som guider os i vores arbejde:

  • Fleksibilitet – Hos EFG er alle kunder unikke, og indretningen er altid baseret på individuelle og faktiske behov.
  • Inspirerende – EFG er førende i udviklingen og implementeringen af løsninger baseret på den nyeste viden og trends inden for indretning.
  • Bæredygtighed – EFG er brancheførende i CSR-løsninger, der gælder miljøet, men vi ønsker også at gøre en forskel på sociale, kulturelle og økonomiske områder. Vi tilbyder kun løsninger, der er baseret på konkrete kundebehov med hensyntagen til vores CRS-forpligtelser.
  • Nysgerrighed – vi motiveres af stolthed over det, vi arbejder med. Derfor er vi hele tiden opmærksomme på vores omverden for bedre at kunne forstå og opfylde de behov, vores kunder har til indretning i dagligdagen.   


Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: