Kvalitet, miljø og vores CSR-profil

For os er corporate responsibility ikke at sætte kryds i et spørgeskema og så ellers gøre dét, vi altid har gjort. Det handler om være ansvarlige i alt, hvad vi gør. Det skal både ses i sammenhæng med miljøet og de sociale og kulturelle bånd, vi knytter i vores arbejde samt de økonomiske perspektiver, vi altid arbejder ud fra. Vi tror på høj kvalitet, langsigtede relationer og en sund forretningskultur, hvor vi udvikler produkter med minimal miljømæssig påvirkning og samtidig opbygger langvarige kunderelationer baseret på reelle behov.

I EFG arbejder vi løbende på at reducere vores kuldioxid (CO2) udledning. I 2013 blev udledningen fra transport af produkter reduceret med 29 % i Sverige og 6 % i hele EFG gruppen.

Vi hjælper også vores kunder med enkelt og overskueligt at tage ansvar for miljøet med vores nye Reduce, Reuse og Recycle service. Læs mere her.

Bæredygtighed i EFG perspektiv

  • Miljø. Førende i branchen med designløsninger, der opfylder den nordiske Svane mærkning for miljøvenlige løsninger. EFG reducerede i løbet af 2013 CO2 udledningen på den interne logistiske transport med 29 % i Sverige og 6 % i hele gruppen.
  • Kvalitet. Produkter der er holdbare i lang tid, funktionelle og sikre at benytte, er de grundliggende krav for at få et produkt med en lang levetid. Et produkt, der opfylder disse krav kan genbruges i flere trin som er den vigtig del at et bæredygtigt miljø, hvor vi ønsker at minimere bruges af jordens begrænsede naturressourcer.
  • Innovation. Funktionelle og attraktive løsninger baseret på nuværende og fremtidige behov, der også er bæredygtige på lang sigt.
  • Kundetilfredshed. Fokus på kundernes forretningsmål og deres medarbejderes trivsel her og nu - og i fremtiden.
  • EFG medarbejdere. Sikring af helbred og sikkerhed, uddannelse og personlig udvikling, der skaber ambassadører, som tager vores kultur til sig og skaber synergi ved at dele viden om kundens behov og målsætning.
  • Inspiration og detailstyring. Vi opbygger partnerskaber, som støtter slutbrugerens behov for miljøvenlige løsninger.
  • Underleverandør. Langsigtede relationer, som er baseret på tillid og et fælles syn på, hvordan markedet fungerer, i de lande hvor EFG opererer.
  • CSR. EFG bidrager til en holdbar udvikling i vores samfund. Vi stræber efter at ansvarsfuldt minimere negative effekter af vores beslutninger og aktiviteter.Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: