Historien

Vores historie begynder i 1885, da K.G. Andersson fremstiller og sælger sin første træstol i Tranås, Sverige. Derefter vokser selskabet støt og roligt i både sortiment og størrelse frem til 1972. Her bliver virksomheden lagt sammen med to andre selskaber og får navnet NKR.

I 1993 skifter vi til vores nuværende navn - European Furniture Group. Det nye navn lægger sig op ad ”EU’s fire friheder”, som ikke bare giver adgang til at vokse på et homogent og stærkt europæisk marked. Det er også en forudsætning for at kunne stå stærkt i fremtiden.

I årene op til 2000 er nøgleordene international ekspansion. I 1992 køber vi 50 % af Wingerei, Norges største forhandler af kontormøbler. Det bliver fulgt af købet af finske ASKO Hounekalus kontormøbel division i 1997.  Samme år køber vi den sidste halvdel af Wingerei. I 1999 etablerer vi os i Storbritannien med købet af Matthews Office Furniture Ltd. I 2004 gør købet af HOV-DOKKA os til den førende leverandør af kontormøbler i Norge.  I 2007 køber vi den kendte norske producent af kontorstole, SAVO A/S, og den danske kontormøbel producent, Bondo Kontormøbler A/S. Med det sidste køb bliver vi også førende i vores branche i Danmark.

I dag er hvert eneste møbel i vores store sortiment et resutlat af vores arv, viden of indsigt. Vi er kommet langt siden pindestolen i 1885.

Læs hvordan vi arbejder idag.


Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: