Berlingske Media

"Vi havde allerede hørt om EFG's enorme erfaring og viden inden for håndtering og levering af store projekter, og vi vidste, at de kunne opfylde vores behov for fleksibilitet. Og vigtigst af alt vidste vi, at de ville kunne overholde den aftalte leveringsfrist."
Phillip Mills, Projektleder hos Design Group

Kunde: Berlingske Media

Arkitekt:
Lars Hermansen, Design Group Architects  
Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent 
Leveringsdato:
Juli 2008  
Sted:
København, Danmark  
Kundens erhverv:
Mediekoncern 
Antal medarbejdere:
625 
Workstations:
625 
efg1023294

Opbygning af virksomhedskulturen ved hjælp af teamarbejde

Udfordringer og løsning
Indretningsløsningen skulle forvandle kontoret til et sted med fokus på mennesker og teamarbejde, hvor alle kan føle sig hjemme og bidrage til hele gruppens velbefindende. Tidsplanen var en udfordring i sig selv – møblementet skulle godkendes, bestilles og produceres på under tre måneder.

Lokalerne blev designet til at sikre en fleksibel arbejdsmåde, som tilskynder medarbejderne til at flytte rundt og sætte sig sammen med den person, de skal bruge. Der blev valgt et interiør, som kan tilpasses til alle medarbejdere. Vi leverede eksklusive kontorborde fra Bondo, opbevaringsmoduler fra EFG og ergonomiske arbejdsstole fra Savo.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: