Aava Medisinsk Senter Oy

"Samarbejdet med EFG har fungeret godt, og de har været meget fleksible, lige fra planlægning til samling af møbler. De har taget hensyn til vores specielle behov på alle områder."
Erna Winqvist, Indkøbskoordinator

Kunde: Aava Medisinsk Senter Oy

Arkitekt:
Huttunen-Lipasti-Pakkanen Ltd 
Vores rolle:
Producent, indretningsrådgiver 
Leveringsdato:
2014, årlig aftale for hele Finland 
Sted:
Helsinki, Finland 
Kundens erhverv:
Privat sundhedsvirksomhed 
Antal medarbejdere:
460 
efg1023195

Interiør til forbedret produktivitet og image

Udfordring og løsning
Tidligere havde medarbejderne hos Aava deres egne private kontorer. Projektets største udfordring var at ændre arbejdsmåden og designe en ny type kontor, hvor ingen havde deres egne lokaler. Kontorerne skulle bruges af flere medarbejdere i åbningstiden for at øge produktiviteten. Interiøret skulle også have samme universelle design, men samtidig være unikt, fordi alle sundhedsvirksomhedens afdelinger i Finland for fremtiden skulle fremstå ens og styrke Aava-brandet.

Receptionsområdet signalerer tydeligt Aava-brandet, da det nu har samme farver og former som Aava-logoet. For at opfylde medarbejdernes forskellige krav valgte vi produkter, der nemt kan tilpasses forskellige brugere. Vi brugte specialfremstillede EFG-opbevaringsenheder på hjul, som passede til Aavas specielle behov og var nemme at flytte rundt på. Desuden valgte vi at bruge de fleksible EFG Izi Niveau-borde og den automatisk justerbare arbejdsstol EFG ONE.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: