ABB

"God kommunikation og forståelse for kundens behov samt hurtig handling og stor professionalisme har været vores fokus igennem hele projektet."
Carina Rydell, European Furniture Group

Kunde: ABB

Arkitekt:
Andreas Kristoffersson, Archus Arkitekter i Västerås, Sverige  
Vores rolle:
Indretningsrådgiver, producent af standardiserede og specialfremstillede løsninger 
Leveringsdato:
September 2012  
Sted:
Ludvika, Sverige 
Kundens erhverv:
Førende verdensomspændende leverandør af anlæg til højspænding jævnstrøm 
Workstations:
750 
efg1023201

Specialdesign med et miljømæssigt fokus

Udfordring og løsning
Udfordringen var at præsentere en række nye møbelidéer, som ville fungere med det eksisterende interiør, men også leve op til de særlige funktioner, som kunden ønskede. Indretningsløsningen skulle også være forenelig med bygningens miljømæssige aspekter, hvilket også var en stor udfordring.

Opbevaringsmoduler med specialmål og specialfunktioner, såsom skuffer og bagbeklædning med lyddæmpning. Løsninger, som kombinerede nye opbevaringsmoduler med de eksisterende moduler. Og med de miljømæssige krav in mente leverede vi EFG Izi Niveau bordstel med et utrolig lavt strømforbrug i standby-tilstand (0,05-0,1 W).

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: