Ahlsell Oy

"EFG arbejdede professionelt, og samarbejdet mellem Ahlsell og EFG fungerede rigtig godt. Leveringen kørte efter planen, og tidsfristerne blev overholdt."
Kirsi Laakso, HR-Assistent, Ahlsell Oy

Kunde: Ahlsell Oy

Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent  
Leveringsdato:
2011 - 2012 
Sted:
Hyvinkää, Finland 
Kundens erhverv:
VVS, el, køl samt værktøj og maskiner 
Workstations:
80 
efg1023189

Forskellige virksomhedskulturer forvandlet til én tiltalende kultur

Udfordring og løsning
Den største udfordring for EFG-teamet var at få folk fra forskellige steder og virksomhedskulturer til at fungere sammen i et åbent kontormiljø. Der blev fokuseret på at skabe et moderne, funktionelt og fleksibelt arbejdsmiljø. Der blev også taget hensyn til lyddæmpende foranstaltninger.

Vægskærme blev udskiftet med bordskærme for at gøre kontoret åbent og fremme fleksibilitet og teamarbejde. Der blev anvendt ergonomiske hæve-sænke-borde og fleksible EFG Storage Towers i de åbne kontorlandskaber. I receptionen blev der placeret en EFG Hippione sofa, som kan udvides eller flyttes rundt. For at forbedre akustikken tilføjede EFG også yderligere lyddæmpende løsninger som f.eks. gardiner.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: