Atea Sverige AB

"EFG har vist stor forståelse for vores behov og ønsker, både når det gælder valg af produkter og farvesammensætning. Alt harmonerer godt med Ateas egen profilering. Resultatet blev et dejligt mødested både for vores personale og vores kunder, som på en udmærket måde afspejler Ateas bestræbelser på at være en attraktiv arbejdsgiver."
Stefan Ljung, Stedschef, Atea Östergötland

Kunde: Atea Sverige AB

Vores rolle:
Producent og indretningsrådgiver 
Leveringsdato:
Januar 2013  
Sted:
Linköping, Sverige 
Kundens erhverv:
IT-firma  
Antal medarbejdere:
70 
efg1023267

At opbygge et fleksibelt kontor i et højteknologisk miljø

Udfordringer og løsning
På en arealeffektiv måde at udforme et kontor, som er attraktivt både for ansatte og besøgende, og hvor der er stort fokus på højteknologiske løsninger. Indretningen skulle være fleksibelt, da fokus var at stimulere både øget produktivitet og motivation.

Da kundens ønske var at skabe en arbejdsplads, hvor de ansatte skulle kunne arbejde optimalt, uanset hvor de befandt sig, blev forslaget en fleksibel, inspirerende og aktivitetsbaseret løsning. Atea oplevede, at forslaget opfyldte deres behov på en god måde, og det resulterede i, at EFG fik ordren på levering af alt inventar til Ateas nye kontor i Linköping. Til arbejdspladserne valgte man sidde-stå-bordet EFG Izi Niveau med EFG Flow bordskærme som opdeling. Som arbejdsstole valgte man EFG Teamspirit, og Savo Invite blev valgt som mødestol til mødebordet EFG HideTech.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: