BDO

"Samarbejdet har været godt gennem hele processen, og vi oplever, at EFG er både imødekommende og fleksible."
Janne Markhus Woxholt, Projektansvarlig, BDO

Kunde: BDO

Arkitekt:
Nora Bolhuis, SJ-Arkitekter 
Vores rolle:
Producent og indretningsrådgiver  
Leveringsdato:
Maj-december 2013 
Sted:
Oslo, Norge  
Kundens erhverv:
Revision, skat og rådgivning 
Antal medarbejdere:
400 
efg1023289

At skabe en repræsentativ og imødekommende atmosfære

Udfordringer og løsning
Efter mange års vækst og opkøb af nye virksomheder med mange nye ansatte besluttede BDO at totalrenovere sine eksisterende lokaler. Det var vigtigt for dem at finde en passende helhedsløsning, som kunne fungere for alle ansatte i mødet med kunderne, og som repræsenterede BDO på en god måde. Indretningsløsningen skulle desuden skabe et ensartet indtryk for kontorbygningen, som består af syv etager, og skulle være forankret i virksomhedens image.

Forslaget var at give hele bygningen en universel indretningsløsning, hvor hver etage fik sit eget farvetema. Vi arbejdede tæt sammen med kunde og arkitekt gennem hele projektet, og samtlige produkter blev udvalgt i fællesskab. Virksomheden har nu en stilren, funktionel atmosfære, som vil blive formet yderligere af de mennesker, der arbejder der.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: