Bjurfors

"Dette er et perfekt eksempel på, hvordan tingene skal gøres! Martin og hans kolleger har udført et fantastisk stykke arbejde."
Camilla Revå Axby, Marketingchef hos Bjurfors

Kunde: Bjurfors

Arkitekt:
Maria Lindgren, Fojab  
Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent  
Leveringsdato:
November 2009  
Sted:
Malmø, Sverige 
Kundens erhverv:
Ejendomsmægler  
Antal medarbejdere:
45 
efg1023301

Fokus på brandidentitet og opbevaring

Utfordringer og løsning
Indretningskonceptet skulle baseres på virksomhedens brandidentitet og have et moderne og eksklusivt touch. Interiøret skulle være funktionelt med en masse lettilgængelig opbevaring, eftersom virksomheden har en politik om at holde skrivebordene ryddelige, fordi vinduerne vender ud mod gaden. Det var særligt vigtigt at have tilstrækkelig med opbevaringsplads, fordi virksomheden er i ejendomsmæglerbranchen og skal opbevare deres dokumenter i lang tid.

– Det var vigtigere at være tidløst elegant end at være hip, siger Martin Fogelström fra EFG. Vores opbevaringsløsning, EFG Storage, opfyldte deres behov for langvarig opbevaring og havde den nødvendige fleksibilitet med hensyn til funktion – det var det åbenlyse valg til dette kontor.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: