Borenius Attorneys Ltd

"EFG sikrede, at processen var professionel og overskuelig hele vejen. Indretningsarkitekten (Sabina Dontcheff, Kokema Design) planlagde møbel løsningen, så den passede til vores nye lokaler og EFG støttede processen med gode ideer og en vifte af muligheder. Vi er meget glade med resultatet og processen fra idé til levering. "
Pia Puranen, Assistant, Borenius Attorneys Ltd

Kunde: Borenius Attorneys Ltd

Arkitekt:
Sabina Dontcheff, Kokema Design 
Vores rolle:
Producent 
Leveringsdato:
Februar 2015 
Sted:
Helsinki 
Kundens erhverv:
Advokat firma 
Antal medarbejdere:
150 
Workstations:
145 
efg1023554

Udfordring og Løsning
Borenius er en af de største og mest erfarne advokatfirmaer i Finland. Selskabet leverer tjenester inden for alle retsområder for erhvervskunder. Borenius er vokset kraftigt i de seneste år, og de havde brug for nye lokaler til deres omfattende team af eksperter i Helsinki. Det nye kontor er et attraktivt valg for de kunder, de betjener grund af sin centrale beliggenhed, konference rum, nyeste high-tech og videokonference kapaciteter samt panoramaudsigt ud over hele byen. På samme tid som de flyttede til det nye kontor de besluttede at forny deres visuelle identitet for at sikre den nøjagtigt afspejlede deres nuværende forretning kultur og image. Indretningsløsningen skulle afspejle virksomhedens fornyede image. Udfordringen for EFG var at realisere kundens og arkitekternes unikke visioner for interiøret ved at udnytte tilpassede og personlige møbler løsninger. Produkterne blev specifikt udvalgt for at tilbyde både kvalitet og ergonomisk tryghed.
Se referenscase på YouTube

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: