Forsman & Bodenfors Factory

Alting spiller en rolle, når man skal sikre, at F&B Factory præsenterer sig selv som en rigtig fabrik. Præcis sådan som de kan lide det. Præcis sådan som de er.

Kunde: Forsman & Bodenfors Factory

Arkitekt:
Krook & Tjäder 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent  
Leveringsdato:
2011  
Sted:
Göteborg, Sverige 
Kundens erhverv:
Reklamebranchen (produktion)  
Antal medarbejdere:
40 
efg1023306

Sådan vælger man de rigtige designprodukter til de mest kræsne mennesker

Udfordring og løsning
Førsteprioriteten var at finde den rette balance mellem virksomhedens sjæl og retningslinjer og mellem de eksisterende møbler og de nye produkter, som EFG havde i tankerne. Det skulle være en balance, som ville stimulere kreativiteten i en gruppe mennesker, som er selektiv af natur og meget bevidst om indretningsdesign.

Løsningen var at finde en minimalistisk og ren tilgang til tingene. Rum med glasvægge til kreative møder blev møbleret med minimalistiske lounge-møbler. En receptionsskranke fra EFG med et klart og indbydende udseende møder de besøgende. Skranken kan let omdannes til et hæve-sænke-bord og tilpasses til forskellige behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: