Fiskars Sweden AB

"EFGs sortiment opfyldte virkelig vores ønsker til indretningen. Vi er meget tilfredse med EFGs design og indretning af vores hovedsæde, og den oplevelse har været en afgørende faktor for, at vi også har valgt at bruge EFG i Sverige."
Gunilla Ramde, Financial Manager og Project Manager hos Iittala.

Kunde: Fiskars Sweden AB

Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent 
Leveringsdato:
November 2010 
Sted:
Höganäs, Sverige 
Kundens erhverv:
Producent af arbejdsredskaber til hjemmet, haven og fritidslivet 
Antal medarbejdere:
50 
efg1023312

Kundernes favorit indretning

Udfordring og løsning
Fiskars renoverede lokaler, i den gamle Höganäs Keramik fabrik, bestod mest af et stort, åbent kontormiljø. Opgaven var at skabe et arbejdsområde, der var så lydmæssigt velafbalanceret, at medarbejderne kunne arbejde frit, fokuseret og uforstyrret.

EFGs egne produkter spiller naturligvis en vigtig rolle i indretningen og bidrager til at skabe fantastiske effekter i livlige farver. De fint afstemte tæpper reducerer støjniveauet og skaber visuel ro på de fleste gulve. EFG Storage Tower afskærmer arbejdspladserne sammen med bordskærme og EFG Izi Niveau sidde/stå arbejdsborde. I mødelokalerne indrammer Avia borde og Woods stole rummene på en elegant måde. Kantinen har fået et internationalt snit med italienske Catifa 46 fra Arper og stilfulde Avec borde.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: