Keele University

I stedet for rum der var fyldt med mere eller mindre tilfældig placering af borde og stole, har vi nu en nøje udvalgt kollektion af differentierede arbejdsområder.
EFG fremviste indretnings layouts, hvor deres ideer var projiceret ovenpå vores eksisterende bibliotek miljø, som hjalp mig og mit team til at føle sig stor tillid til slutresultatet.
Jonathan Hutchins, Health Library Manager

Kunde: Keele University

Arkitekt:
EFG 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent  
Leveringsdato:
2015 
Sted:
Keele, United Kingdom 
Kundens erhverv:
Higher education 
Workstations:
45 
efg013250

Omsorgsfuld læring i et moderne miljø


EFG udviklede en blanding af rum til individuelt arbejde såvel som gruppearbejde, med let tilgængelige strømkilder til at opfylde de studerendes behov.
Den største udfordring var at udvikle dynamiske løsninger inden for de eksisterende lokaler. Løsningen var at omfordele bogreoler samtidig skabe nye, lukkede rum. I den stille studierum skabt en effektiv og fleksibel arbejdsplads. Her blev de vigtigste produkter foldeborde og bevægelige skærme, der kunne give de studerende mulighed for at skræddersy deres arbejdsområde til både individuelt og gruppearbejde.
Keele Health Bibliotek havde en klar idé om hvordan pladsen skulle udnyttes i den centrale hal. For at aktivere bog udsalget blev der brugt borde på hjul, der hurtigt kunne tilpasses til forskellige behov. Gruppe studieområder blev etableret & tilsætning af bevægelige skærme betød, at eleverne nemt kan arbejde individuelt eller som en del af en gruppe. For at bryde store centrale områder, benyttes EFG den elegante og EFG Surround serie som blikfang. Brugen af de forskellige stoffer og finish komplimentere det eksisterende rum, og skabte et æstetisk og tiltalende arbejdsområde for bibliotekets mange brugere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: