Outotec Ovi

"EFG arbejdede professionelt, og tidsplanen blev fuldt til punkt og prikke. Alt i alt fungerede EFG's servicekoncept utrolig godt."
Erkko Malinen, Leder af ejendomsservice, Outotec Oyj

Kunde: Outotec Ovi

Arkitekt:
Gullstén-Inkinen Design & Architecture  
Vores rolle:
Indretningsrådgiver of producent  
Leveringsdato:
Maj 2012  
Sted:
Espoo, Finland  
Kundens erhverv:
Global leder inden for procesteknologi til bearbejdning af mineraler og metal  
Antal medarbejdere:
1200 
efg1023339

Fra private rum til åbne områder med fokus på trivsel

Udfordring og løsning
Outotecs nye lokaler består primært af et åbent kontorlandskab, og det var meget vigtigt at gøre området så lydabsorberende som muligt af hensyn til de ansattes trivsel og koncentration. Derudover var tidsplanen en stor udfordring.

Vores skærmvægsystem, EFG Room, fungerede perfekt til kundens behov for lyddæmpning. Der blev valgt EFG Izi Niveau hæve-sænke-borde på grund af deres meget ergonomiske egenskaber. Modificerede EFG Storage moduler med brede toppe gav en masse tiltrængt plads til spontant teamarbejde. Funktionalitet og et moderne udseende var afgørende for valget af EFG HideTech til deres konferencerum.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: