Papyrus Oy

”Vi startede projektet ved at vælge leverandøren af vores nye kontor og oplevede med det samme, at et samarbejde med EFG forløber både nemt og professionelt. Vores idéer blev taget i betragtning gennem hele projektet. Vi følte, at EFG virkelig ønskede, at det skulle lykkes for os, og vores arbejdsplads er nu organiseret med tanke på de unikke behov, som vores medarbejdere og virksomhed har.”
Jukka Vuolio, Sales and Marketing Manager

Kunde: Papyrus Oy

Vores rolle:
Indretningsrådgivning, total løsning 
Leveringsdato:
April 2016 
Sted:
Vantaa 
Kundens erhverv:
Papir og pakning 
Workstations:
30 
efg013931

Indretningsrådgivning til en ny måde at arbejde på, med fokus på trivsel

Udfordring og løsning
Oprindeligt var det meningen, at Papyrus først ville købe borde, når de skulle flytte. Efter at have aflagt showroomet i Helsinki et besøg og set, hvordan EFG arbejder, og hvilke muligheder der er for at skabe en mere moderne arbejdsplads, besluttede kunden sig for at overlade hele planlægningen af den nye indretningsløsning til deres nye kontor til EFG. Flytningen til nye lokaler indebar en omstrukturering af kontoret fra mindre rum til hovedsageligt åbne arbejdsområder. Et funktionelt projektlokale, et stilfuldt loungeområde og en hyggelig frokoststue understøtter nu den åbne og moderne indretningsløsning i Papyrus’ nye kontorlokaler. I EFG’s showroom i Helsinki kunne kunden se og opleve mulighederne for en moderne måde at arbejde på, skabt af en velplanlagt indretningsløsning. Integreret teknologi, effektiv udnyttelse af pladsen, ergonomi og forskellige løsninger til gruppearbejde og hvilepauser. Det fremgik også tydeligt, hvordan moderne indretningsløsninger på kontoret øger medarbejdernes velbefindende, hvilket også er af stor værdi for Papyrus. Papyrus’ projektgruppe arbejdede tæt sammen med EFG’s indretningsarkitekt og team gennem hele projektet. EFG leverede alle kontormøblerne.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: