Spacewell Interiors LCC

"Spacewell design team har arbejdet tæt sammen med EFG og andre centrale partnere for at skabe en blanding af både traditionelle – arbejde ved skrivebordet, og interaktivt - væk fra skrivebordet – ”Work flow"
Najid Nazir, General Manager

Kunde: Spacewell Interiors LCC

Arkitekt:
Spacewell Design Team 
Vores rolle:
Producent og indretningsrådgiver  
Leveringsdato:
Juli 2014 
Sted:
Vision Tower, Dubai, UAE 
Kundens erhverv:
Interior Design 
Antal medarbejdere:
15 
efg1023250

Funktionalitet og fremragende visuelt design

Udfordring og løsning
Spacewell Design Hub er et LEED - Platinum certificeret showroom og kontor i et. I det åbne kontolandskab var designteamets største udfordring at skabe et sammenhængende mix af produkter og finish i hele showroomet. Ideen om at lave et showroom og kontor i et, var at fremvise partner produkter og finish på en praktisk og funktionel måde. Og samtidig præsentere Spacewell brand som dynamisk og meget opdateret på globale interiør design tendenser og løsninger.

Det endelige design er et kombineret showroom og et aktivitetsbaseret kontor. For at kunne fremvise et glimrende konstrueret kontorindretning, og et godt produkt display, hvor kontorarbejde samtidig udføres i praksis, har vist sig at være en vigtig succesfaktor for Spacewell. Det sætter en ny standard for Dubai at sætte fokus på funktionalitet med EFG Izi Niveau sidde / stå borde, de multifunktionelle mødeborde EFG HideTech, og bevise, at fremragende visuelt design og funktionalitet kan opnås samtidigt.

Produkter i dette case

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: