• n

  n

 • April 2018

 • Apr 11
  EFG Archie - we are all different
  Apr 11 –

  EFG Archie - we are all different

  We have different days.
  We do different things.
  In different places,
  but we are still one.
  Just like EFG Archie,
  designed by Carl Öjerstam.

  Meet EFG Archie and download the brochure.
 • Marts 2018

 • Mar 22
  ​​Input interiör acquires EFG
  Mar 22 –

  ​​Input interiör acquires EFG

   – A strategically important deal that increases our presence in the Nordic region, says Sune Lundqvist, CEO of Input interiör.

  Input interiör completed their first international establishment in Finland last year. With the acquisition of EFG, Input interiör is now also establishing itself in Norway and Denmark.

  EFG is a leading player with an interior solutions operation of 23 showrooms in the Nordic region as well as the EFG and SAVO brands.

  – With the acquisition, EFG’s interior solutions operation will become part of the Input interiör group and will thus become an interior design supplier exclusively, with access to new services and the widest range in the market. The manufacturing will have a stronger position to grow into a fully independent operation, says Marcus Westdahl, CEO of EFG.

  Input interiör foresees major advantages with the deal.

  – We have access to a new platform in Norway and Denmark while our operations in Sweden and Finland are being strengthened with additional skilled staff. We will also have access to two strong brands which will develop even faster separately, says Mille Milehem, COO of Input interiör.

  The deal is expected to be completed in the second quarter of 2018.

  For more information, please contact:
  Marcus Westdahl, CEO EFG, +46 (0)730-98 14 00 or marcus.westdahl@efg.se
   

 • Februar 2018

 • Feb 12
  Stockholm
  Stockholm Furniture & Light Fair
  Stockholm Furniture & Light Fair
  Feb 12 – Stockholm

  Stockholm Furniture & Light Fair

  Vi har haft en fantastisk uge på Stockholm Furniture & Light Fair 2018.

   

  Vi ser frem til at møde dig igen!

  PS: Hvis du ikke allerede modtager produktnyheder og nyhedsbreve fra os, kan du tilmelde dig her

 • Oktober 2017

 • Okt 23
  EFG Mingle, smart, kompakt, fleksibel
  Okt 23 –

  EFG Mingle, smart, kompakt, fleksibel

  Et fleksibel, modulopbygget, kompakt men stadig komfortabel sofasystem er EFG’s efterårsnyhed – EFG Mingle.

  Designet af KnudsenBergHindenes til dem som vil skabe elegante og behagelige sidepladser hvor pladsen er begrænset.

  “En høj grad af komfort på mindst muligt areal har været det vigtigste for os i udviklingsprocessen” fortæller Steinar Hindenes, “Formsproget er minimalistisk med elegante detaljer som giver sofaen sin helt egen karakter.” Steinar Hindenes beskriver designet som afdæmpet for at sofaen kan sammensættes individuelt efter behov og dermed passe ind i mange indretninger og miljøer.

  EFG Mingle blev introduceret som en prototype på Stockholm Furniture Fair 2017. Designet er i løbet af året blevet udviklet og sofaen lanceres nu som et komplet sofasystem med siddemoduler i forskellige størrelser og udformninger, forskellige bordmoduler og tilbehør.

  EFG Mingle er en komfortabel, funktionel og stilfuld sofa som optager et minimum af den dyrbare kontorplads” siger Johan Björkman, Produktchef hos EFG.  ”Vores mål har været at udvikle et sofasystem med en høj grad af funktionalitet, fleksibilitet og gode materialer”.

  EFG Mingle kan med sin fleksible konstruktion nemt tilpasses kravene fra et moderne og skiftende arbejdsmiljø og passer godt ind I de fleste kontormiljøer: kontor, reception, skole og care segmentet.

  Modulerne kan varieres i et uendelig antal kombinationer af både runde og lige former som kan skabe både små meget private og næsten helt lukkede rum, åbne rum til venteområder og store områder med et næsten skulpturelt udtryk.

  KnudsenBergHindenes har designet EFG Mingle og er også designerne bag den populære serie af EFG Woods stole.

  EFG Mingle er tilgængelig på BimObject.

  For mere information

  Marianne Guriby Dahl, Produktudviklingschef; marianne.dahl@efg.se +46.765367508

 • Okt 23
  EFG Kite, elegant og dekorativ lyddæmpning til væggen
  Okt 23 –

  EFG Kite, elegant og dekorativ lyddæmpning til væggen

  EFG fortsætter fokus på akustiske løsninger med lanceringen af en ny vægmonteret lydabsorbent: EFG Kite.

  Udtryksfuld, fleksibel og let anvendelig passer EFG Kite perfekt ind et moderne og åbent kontormiljø.

  ”Med EFG Kite har vi haft som mål at tilbyde en lydabsorbent med både god funktion og elegant design” fortæller Johan Björkman, Produktchef hos EFG.

  Navnet ”Kite” er inspireret af designet og klare undertoner om at der er plads til leg og kreativitet. Selve kernen kommer som firkant i to størrelser, rektangulær eller L-formet og hvert element kan polstres i en eller to farver efter eget valg. De forskellige EFG Kite elementer kan kombineres på næsten uendelige mange måder og skabe en helt personlig løsning til væggen.

  EFG Kite er utrolig let at montere” fortsætter Johan Björkman ”Det vil spare meget tid for både montører og kunder”.  Det gør sig naturligvis også gældende når behovene ændre sig og der skal flyttes rundt på kontoret.

  EFG Kite er designet af EFG Design Team under ledelse af Marianne Dahl

  For mere information

  Marianne Guriby Dahl, Produktudviklingschef; marianne.dahl@efg.se +46.765367508

 • Okt 23
  EFG Tab S, en helt ny skærm med ekstra lyddæmpende effekt
  Okt 23 –

  EFG Tab S, en helt ny skærm med ekstra lyddæmpende effekt

  God akustik er vital i et moderne kontormiljø, men hvert lokale har behov for en individuel akustikløsning. EFG præsentere nu EFG Tab S, en helt ny akustiskskærm i tre forskellige udgaver for en højere grad af fleksibilitet og mulighed for at imødekommende de forskelige krav på en moderne arbejdsplads.

  “Igennem en typisk dag på kontoret samarbejde vi både med kollegaer og i perioder ønsker vi at arbejde uforstyrret” siger Marianne Dahl, Produktudviklingschef hos EFG European Furniture Group. ”Derfor skal vi, som leverandør, kunne tilbyde gode og funktionelle produkter til at skabe private rum og kontrollere lyden”

  EFG introducere nu en familie af stofbeklædte akustiske kontorskærme, EFG Tab S, med ekstra gode lyddæmpende egenskaber. Skærmen findes som traditionel skærm til påsætning på skrivebord, gulvskærm og som vægmonterede moduler. Gulvskærmen kan stå frit eller alternativt kobles sammen i forskellige vinkler for at skabe adskilte arbejdspladser i åbne lokaler.

  EFG Tab S er designet af EFG Design Team under ledelse af Marianne Dahl.

  EFG Tab S er tilgængelig på BimObject.

  Mere information:

  Marianne Guriby Dahl, Produktudviklingschef; marianne.dahl@efg.se +46.765367508

 • Juni 2017

 • Jun 29
  EFG søger dygtige Salgs & Indretningskonsulenter
  Jun 29 –

  EFG søger dygtige Salgs & Indretningskonsulenter

  Vi søger konsulenter i Øst og Vest Danmark

  Motiveres du af at præsentere det sidste nye inden for løsningssalg til virksomheder og det offentlige rum, og får du et kick af efterfølgende at lukke ordren? Bliver du grebet af samspillet med kunden, når den helt rigtige løsning skal findes, og er du først tilfreds, når kunden er glad? Kan du svare ja til ovennævnte spørgsmål, er jobbet som salgs- og indretningskonsulent hos EFG A/S måske noget for dig. Du sælger løsninger med indlevelse, inspiration og energi.

  Du bliver en del af en effektiv, erfaren og godt sammentømret salgsstyrke, hvor du med distriktet får mulighed for at sælge markedets mest innovative indretningsløsninger til: Office, Education and Care.

  Dine arbejdsopgaver omfatter

  • Booke møder og gennemføre salgsbesøg hos primært nye kundeemner
  • Udarbejde tilbud og præsentere disse for kunderne
  • Opfølgning på tilbud og projekter
  • Fastholde og udvikle omsætninger på eksisterende kunder med after sales aktiviteter
  • Opdatere CRM-systemet og pipeline

  Du bliver tilknyttet EFGs flotte showrooms i Aarhus eller Brøndby, hvor de unikke og spændende indretningsløsninger er udstillet i flotte lokaler. Her kan du invitere kunderne ind til en præsentation af mulighederne, sparre med dine kolleger og bruge EFGs egne indretningsarkitekter, hvis opgaven kræver det. Du vil ofte køre ud fra din hjemmeadresse.

  BtB sælger der kender gamet
  Du har minimum 3 års salgserfaring og du kender til projektsalg BtB, hvor du med succes har skabt gode resultater og relationer til dine kunder. Du er således vant til at arbejde med salgsværktøjer og kender værdien af et opdateret CRM til at styre dine indsatser. Du er velformuleret i skrift og tale på dansk og du kan engelsk på samtaleniveau samt IT på brugerniveau. Du får energi af at møde kunderne, forstå deres behov og give dem en god og professionel oplevelse samt ser det direkte link mellem dine indsatser og din succes. Som person er du målrettet, resultatorienteret og vedholdende, da disse kompetencer vil få dine mange projekter i hus.

  EFG tilbyder dig
  En stilling hvor du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der arbejdes med frihed under ansvar. Du får naturligvis en grundig oplæring i produkter og systemer samt fagligt kompetente kollegaer - hos EFG A/S er sparring og hjælpsomhed en naturlig del af hverdagen. Lønnen og øvrige benefits forhandles individuelt på et attraktivt niveau. Der stilles fri bil til rådighed eller du bruger din egen bil og får kørselsgodtgørelse efter statens takster.

  Din nye virksomhed
  EFG er en førende virksomhed inden for løsningssalg til kontorer og offentlige rum. Vi arbejder ud fra det princip, at alle kunder er unikke og hver enkelt opgave har sit eget særpræg. Vi indretter med indlevelse, inspiration og energi baseret på viden om menneskelig adfærd og med øje for tidens nyeste trends. Vi kan hjælpe, uanset om det er en stor eller mindre virksomhed. Hovedkontoret ligger i Sverige, og der er salgsselskaber i Danmark, Norge og Finland. Læs mere om EFG på: www.efg.dk.

  Interesseret?
  Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Regionschef Øst, Michael Kähler på mail: michael.kahler@efg.dk eller Regionschef Vest, Jesper Vistesen på mail: jesper.vistesen@efg.dk.

  Mrk. din ansøgning ”Salgs -og indretningskonsulent - Øst eller ”Salgs -og indretningskonsulent - Vest” og send den til clm@efg.dk.

  Ansøgningsfrist er 9. august

 • Maj 2017

 • Maj 22
  Trendwatch - inspiration fra Milano 2017
  Maj 22 –

  Trendwatch - inspiration fra Milano 2017

  Det er i Milano, der sker!

  Det er her alle de store producenter og designere fremviser deres nyeste ideer og produkter, men også her hvor mange mindre kendte, men håbefulde og ambitiøse unge talenter kan blive synlige.

  I år blev messen afholdt for 56 gang, og der var mere end 2.000 udstillere, med over 300.000 besøgende fra 165 lande.

  Som sædvanligvis var EFG tilstede og scannet udstillingen for fremtrædende tendenser i materiale, farve og form. EFG ønsker at inspirere, så denne viden har vi samlet i en Trendwatch som vi gerne vil dele med dig.

  Du finder den her
 • Maj 22
  Trendwatch - inspiration fra SFF2018
  Maj 22 –

  Trendwatch - inspiration fra SFF2018

  Stockholm Furniture Fair is the biggest exhibition in the world for scandinavian furniture- and lighting. As usual, we at EFG have scanned the fair for design trends in materials, styles and colours.

  Download and view the EFG Trend Report in Swedish or English and get in touch with us if you would like a personal presentation of it.
 • Maj 01
  Savo topstole til kampagnepriser
  Maj 01 –

  Savo topstole til kampagnepriser

  Fremtidens kontor og mødestole skal fungere lidt som en smartphone. De skal være selvinstruerende, lette at anvende og passe til alle.

  Savo kontor og mødestole er udviklet til det aktive kontor.
  En kontor og mødestol er ikke længere et enkelt element i kontorindretningen, men et væsentligt element i den Aktivitetsbaserede indretning. Vælg der den rette stol til den aktivitet den skal understøtte.

  Savo Joi med joystick-funktion, der giver dig fri bevægelighed i alle retninger. Passer både til din arbejdsstation og mødelokalet. Læs mere om Savo Joi her

   

  Joi kampagnemodel:

  • Soul Joi, grå base, sort sæde    art nr. SAV04    - F161/76    kr. 1.995,-
  • Soul Joi, grå base, gråt sæde    art nr. SAV04    - F163/76    kr. 1.995,-
  • Soul Joi, grå base, rødt sæde    art nr. SAV04    - F153/76    kr. 1.995,-
  • Soul Joi, sort base, sort sæde    art nr. SAV04    - F161/52    kr. 1.995,-
  • Soul Joi, sort base, gråt sæde    art nr. SAV04    - F163/52    kr. 1.995,-
  • Soul Joi, sort base, rødt sæde    art nr. SAV04    - F153/52    kr. 1.995,-

  Justerbar siddehøjde 580-790 mm som standard.
  Leveringstiden er ca. 20 arbejdsdage.

   

  SAVO Soul M6 er udstyret med avanceret teknik i den enkleste udformning. Med Flexi ryg og flydende sæde vip. Læs mere om Savo Soul her


  SAVO Soul M6 kampagnemodel:

  • Soul M6 Mesh, sort sæde          art nr. SAVM61003   - F161        kr. 2.950,-
   Sort Meshryg, sort fame sæde og sort fodkryds
  • Tilæg for 2D armlæn                  art nr. SAV00020                         kr.   500,-

  Siddehøjde 400-520 mm som standard.
  Leveringstiden er fra 10-20 arbejdsdage.

  Alle priser er eksklusiv moms, levering og montering.
  Kampagnepriserne er gældende fra den 1 maj til og med den 19 maj 2017.

  Bestil dine stole på telefon 44 500 900 eller kundeservice@efg.dk mrk. Savo kampagne.
  Du kan også sende en e-mail og skrive demo, hvis du ønsker en demonstration på din adresse eller i vores showrooms Vibeholms Allé 15 i Brøndby eller Trinsøvej 9 i Aarhus.


 • Marts 2017

 • Mar 31
  EFG Outlet i Rødovre
  Mar 31 –

  EFG Outlet i Rødovre

  EFG Outlet i Rødovre - Kom og tøm udstillingen

   

  EFG er flyttet ind i vores nye showroom på Vibeholms Alle 15 i Brøndby, og nu skal vi have tømt vores gamle udstilling på Islevdalvej 98 i Rødovre.

  Vi afholder derfor et Outlet udsalg i Rødovre ultimo uge 14, hvor du kan gøre en god handel på alle vores udstillings og lagermøbler fra hæve-sænke borde til reoler og kontorstole.


  Outlet udsalget holder åbent:

  • Torsdag den 6 april fra kl. 13.00 til 18.00
  • Fredag den 7 april fra kl. 13.00 til 16.00

  Adressen er: Islevdalvej 98, 2610 Rødovre. 

  Alle priser er eksklusiv moms, levering og montering.  

  Er du ikke kunde hos hos EFG, kan du betale med Dankort. 
  Alle møbler købes som beset, og der er ikke returret.

  Har du spørgsmål vedr. EFG`s Outlet, så kontakt Vagn Eskerod på telefon 44-500960 eller på mail vagn.eskerod@efg.dk • Mar 10
  EFG flytter til Vibeholms Allè 15, 2605 Brøndby
  Mar 10 –

  EFG flytter til Vibeholms Allè 15, 2605 Brøndby

  Vi flytter ind i fremtiden…

   

  Torsdag den 16. marts 2017 bliver en stor dag i EFG Danmarks historie.

  Efter mange år på Islevdalvej er tiden inde til at skrive et nyt kapitel på Vibeholms Allé 15 i Brøndby, hvor vi har indrettet os til fremtiden.

  Outlet salg af møbler fra showroom
  I uge 14 afholder vi et Outlet salg med de overskydende møbler fra vores gamle showroom på Islevdalvej 98. Men står du allerede nu og mangler møbler, kan du naturligvis gøre en god handel lidt før.

  Kontakt os så vi kan aftale en tid, hvor du kan komme og se de gode tilbud allerede i uge 13. Vi beholder vores gamle telefonnumre og e-mailadresser. Så du ringer eller mailer bare helt som normalt.

  Vi glæder os til at komme helt på plads og invitere dig og dine kollegaer til åbent hus i fremtidens showroom.

  Med venlig hilsen

  EFG A/S


Dec 09 –

EFG flytter i nyt Showroom i 2017

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at vi har fundet vores nye Showroom.

 

Det ligger på Vibeholms Allé 15, 2605 Brøndby, og opfylder alle vores ønsker til et nyt showroom med inspire­ren­de rammer til at vi­se vores Leading Interior solutions baseret på aktivitetsbaserede indretning.Vi flytter ultimo februar 2017 og er allerede godt i gang med at tegne og indrette vores nye hjem.

 

Men indtil vi flytter, holder vi et Outlet udsalg i Rødovre. Her kan du spare penge på alle vores udstillings og lagermøbler fra hæve-sænke borde til reoler og kontorstole.

Outlet udsalget starter nu! – se eksempler på nogle af de gode tilbud herAdressen er: Islevdalvej 98, 2610 Rødovre. Vi har åbent hverdage fra kl. 8.30 til kl. 14.00 og modtager Dankort.

 

Har du spørgsmål til Outlet salget eller vores nye show­room, er du velkommen til at kontakte Markedschef Vagn Eskerod på telefon 44 500 960 eller på e-mail  vagn.eskerod@efg.dk