EFG Produktnyheter

Vi på EFG brænder for i samarbejde med dig at skabe indretningsløsninger, der virkelig gør nytte. Med vores hjælp  får du en holistisk tilgang til alt fra rumudnyttelse, produktivitet, motivation, imageskabende samt miljø og bæredygtighed. I år præsenterer vi en række spændende nye produkter, som både understøtter unikke måder at arbejder samt skaber merværdi.


EFG Archie

EFG Archie
- Unikt design, uovertruffen komfort.
EFG Archie er en stolfamilie, der fås i mange forskellige udgaver med et design, der er både innovativt og praktisk til alle typer miljøer. Med medestel, 4-ben, træbase eller med fodkryds. Fleksibel plastikskal, sædepolstret plastikskal eller fuldpolstret i en eller to farver.

Mere produktinformation


EFG Pulse
- Fleksibilitet, funktion og modularitet i en.
EFG Pulse er en bred og varieret serie af moderne opbevaringsmøbler med funktioner og dimensioner tilpasset fremtidens kontormiljøer. De forskellige moduler er fleksible, funktionelle, let at tilpasse, og kan bruges til væg, fritstående eller som rumdeler. Serien består af åbne reoler, skab med døre, skydedørskabe og towers for personlig eller delt opbevaring. Korpus, fronter og indretningsdetaljer findes i et utal af varianter. Med EFG Pulse, kan alle rum indrettes på en funktionel og elegant måde.

Mere produktinformation

EFG Pulse

EFG Mingle

EFG Mingle
- Hvor kompakt kan en sofa blive?
EFG Mingle er et modulopbygget sofa-system, lavet til at give optimal fleksibilitet og en god siddekomfort på et lille areal. Leveres med lige eller buede moduler, med og uden borde samt i funktionelle kombinationer der giver EFG Mingle mange muligheder for elegante indretninger i det moderne lounge, møde- og kontormiljø.

Mere produktinformation

EFG Mingle er tilgængelig på BimObject.


EFG Tab S
- Flere funktioner, fremragende akustik
EFG Tab S er et akustisk system med ekstra gode lydfunktioner. Skærmene benyttes som rum adskillelse i kontorlokaler og skaber bedre akustik til rummet. Tab S er tilgængelig i tre varianter; Tab S Table (bordskærm), Tab S Floor (gulvskærm) og Tab S Wall (vægmonteret).

Mere produktinformation

EFG Tab S er tilgængelig på BimObject.

EFG Tab S produktnyhed 2017

EFG Kite nyhed 2017

EFG Kite 
- Elegant og lydabsorberende
EFG Kite Wall er en stofbeklædt vægmonteret lydabsorbent i form af en kvadrat, rektangel eller som et L. EFG Kite Wall kan betrækkes med mange forskellige stoffer, der alle giver rummet karakter. Leveres i et eller to farver udførelse.

Mere produktinformation


EFG Izi Pro EFG Izi Light
EFG Create Seating

EFG Create Seating & Storage
- Create your own
EFG Create Seating er designet af Jonas Forsman, der er på sit tredje år som designer for EFG. Det er et modul-baseret sofa-og bænkesystem til at skabe et stilfuld og komfortabelt siddeområde til arbejde, møder,  eller cafe i moderne kontormiljøer. EFG Create Seating kan kombineres med EFG Create Opbevaring til at skabe en fleksibel og varieret løsning, der kombinerer siddepladser og opbevaring. skiftar.

Mere produktinformation


EFG Navi
- Elegant och lättplacerat
EFG Navi är ett litet, smäckert och stilrent  bord för flexibla arbetsmiljöer. I laptophöjd och med vridbar skiva passar det perfekt i loungen eller receptionen. Matchar EFG Create Seating i utföranden och färger men klarar sig också utmärkt på egen hand.

Mere produktinformation

EFG Navi