EFG Leading Interior Solutions

”Vi ville gerne demonstrere vores evne til at skabe variation og forskellige typer løsninger. Vi har skabt rum til følelser og koncepter; et legende udtryk, enkelt, trendy, klassisk. Hver eneste kunde bør kunne finde et rum, som afspejler det, de søger!

Kunde: EFG Leading Interior Solutions

Arkitekt:
Lucille Enhörning, Amanda Löwenberg, EFG Layout Team 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver 
Leveringsdato:
2016 
Sted:
Stockholm 
Workstations:
23 
efg014133

Inspirerende indretningsløsninger i nye omgivelser

Udfordring og løsning
I EFG’s showroom i Stockholm manifesterer virksomhedens brand sig i virkelige indretningsløsninger. Hensigten er at præsentere EFG’s kapacitet og alsidighed, når det gælder tilvejebringelsen af den bedste indretningsløsning til den aktivitet, der finder sted på kundens kontor. EFG-teamet arbejder aktivitetsbaseret (activity-based work, ABW), hvilket giver os ægte indsigt i de udfordringer og krav, som følger med denne arbejdsmetode. Flytningen til et nyt showroom har også skabt en dyb forståelse for flytteprocessen. I dette kombinerede kontor og showroom inviterer EFG sine kunder til at se inspirerende løsninger til aktivitetsbaseret arbejde. Showroomet er væsentlig mindre end det gamle, men det har medarbejderne næsten ikke lagt mærke til. Udnyttelse af arbejdsfladerne var en kærkommen ekstragevinst!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: