EFG SE, Gøteborg Showroom

"Nu kan vi bevise at vi lever som vi lærer i vores kontor og showroom. Det er et levende udstillingsvindue"
Ingrid Unsöld, EFG Layout Team

Kunde: EFG SE, Gøteborg Showroom

Arkitekt:
EFG layout team, Ingrid Unsöld, Lucille Enhörning 
Vores rolle:
Indretningsløsning 
Leveringsdato:
2016 
Sted:
Gøteborg, Sverige 
Kundens erhverv:
Indretningsløsning 
Workstations:
26 
efg014412

Nye Showroom til førende indretningsløsninger

Udfordring og løsning
Da det blev besluttet, at EFG i Gøteborg skulle flytte til nye lokaler i byens centrum, begyndte EFG Layout Team at skitse på det fremtidige indretningskoncept. Målet var at skabe en levende og effektiv kombineret arbejdsplads og Showroom i et og samme lokale.

Resultatet var en aktivitetsbaseret arbejdsplads, hvor alle flader benyttes som både som kontor og showroom. Hele arbejdspladsen kan vises som et eksempel for kunder, og totalindretningen kan ses i sin rette sammenhæng. Opbygningen af zoner er tilpasset til arbejdssteder (Work) med free seating, drop-down steder til kortere ophold, store og små møde- og konferencelokaler (Meet), miljørum og steder til uformelle møder og pauser (Relax). Det nye kontor har givet salgsstyrken et nyt værktøj til at arbejde med og inviterer kunder til de nye og mere levende arbejdspladser. Samtidig er effektiviteten også blevet forbedret, og samarbejdet mellem kolleger, der ikke har arbejdet sammen før, er en god effekt af den aktivitetsbaserede tilgang.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: