EFG HOV+DOKKA

"Vi er meget glade for, at de nye lokaler fortæller historien om, hvem vi er, og hvad vi kan bidrage med overfor vores kunder. "
Toril Bache Jenssen, MD, EFG HOV+DOKKA

Kunde: EFG HOV+DOKKA

Arkitekt:
Metropolis, Cathrine Holst  
Vores rolle:
Indretningsløsning 
Leveringsdato:
2017 
Sted:
Oslo 
Kundens erhverv:
Indretningsløsninger til private og offentlige miljøer 
Workstations:
35 
efg014441

Aktivitets baseret indretning skaber en dynamisk arbejdsplads

Udfordring og løsning
Clean desk og free seating er hverdagens funktioner på det nye hovedkontor EFG HOV + DOKKA i Oslo, som fungerer som et showroom og en arbejdsplads til 35 medarbejdere.

EFG HOV + DOKKA har fundet lyse og flotte lokaler i Nydalen med udsigt over Akerselva og de grønne omgivelser. Hvis du går langs floden, vil du se lige ind i lokalerne, der har hele endevæggen i glasset mod jorden.

Hvem vi er og hvordan vi arbejder, samarbejder og mødes med kunder og partnere har været vigtige elementer i processen med at indrette de nye lokaler. Med ny integreret teknologi har vi også fået et enklere og smartere hverdagsliv.

Ønsket var, at de nye lokaler skulle være åbne, repræsentative og alle zoner skulle anvendes aktivt. For at dette kunne gennemføres, blev det naturligt at indføre princippet om "clean desk". I processen oplevede vi tydeligt, at der ville være flere fordele for alle medarbejdere, hvis vi også skiftede til "free seating". Den endelige løsning var en kombination af free seating og faste pladser. To cellulære kontorer tjener flere funktioner som 1:1 opkald, projektkontorer og selvfølgelig til en stille arbejdsplads de dage, hvor man virkelig skal lukke døren for at få arbejdet gjort.

EFG HOV + DOKKA er en af de største leverandører af kontormøbler i Norge. Med en vision om at skabe interiørdesign løsninger, der forbedrer kundens identitet og præsentationer, er det vigtigt, at vi kommunikerer og præsenterer vores mission i et miljø, der afspejler det, vi er passionerede for. Vi tror selv, at vores budskab er tydeligt nu, da vi er i lokaler, der er tilpasset os og vores hverdag.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: