Fremtidens Plejehjem

”EFG forstod opgaven bedst af alle, der bød ind på indretningen. Deres sam­menhæng var bedst. De havde både overblikket og fat i detaljen. De hørte os, når vi talte om vores behov og ønsker. De for­stod, hvad vi mener med sanse stimulering, social inklusion og bød ind med ting, vi ikke havde tænkt på. De har i høj grad været med til at in­spi­rere til indretningen, så vi har fået dette fantastiske sted.”
Bent Sørensen, konsulent på LLFP

Kunde: Fremtidens Plejehjem

Arkitekt:
Bygherre Bent Sørensen, LLFP 
Vores rolle:
Producent og indretningsrådgiver  
Leveringsdato:
Januar 2014 
Sted:
Alborg, Danmark 
Kundens erhverv:
Plejehjem 
efg1023139

Teknologi, trivsel og inspireret arbejde

Udfordring og løsning
Fremtidens ældre har større krav til individuelle behov når de flytter ind på et plejecenter. Udfordringen var, at dette nye koncept ikke skal ligne en institution, men snarere en privat bolig, et hotel eller et højhus. Men samtidig skal de ældres særlige behov opfyldes. De vigtigste værdier var sensorisk stimulation, bevægelse og inklusion, og hvert aktivitetsrum i bygningen skal have sin egen personlighed.

Hvert eneste af de seks tema-rum har sin egen personlighed. For eksempel er biblioteket indrettet med mørke farver og tunge lænestole, der er gode at læse i. Foyeren er ind­ret­tet som en åben velkomst med højt til loftet, glas ud til verden og bløde lounge møbler. Ca­feen er blevet et naturligt midtpunkt for akti­vi­teter og det sociale liv på plejehjemmet. Ældre udefra kommer på besøg i små grupper og bruger cafeen som ældrecafe. Her møder de også pleje­hjem­mets beboere, som de kan tale og gå ture med.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: