Gjensidige Forsikring

"De nye lokaler er indrettet sådan, at medarbejderne kan mødes og arbejde sammen, og vi kan se, at det fungerer endnu bedre end planlagt."
Siw Brekken, Indretningsansvarlig hos Gjensidige

Kunde: Gjensidige Forsikring

Arkitekt:
Lund+Slaatto / Christian Eriksen 
Vores rolle:
Producent og indretningsarkitekt, produkt- og materialerådgiver  
Leveringsdato:
Januar 2014 
Sted:
Oslo, Norge  
Kundens erhverv:
Forsikring 
Workstations:
1000 
efg012242

Indretning til en hjemlig atmosfære på arbejdet

Udfordring og Løsning
Under centraliseringen af hovedkvarteret i Oslo har Gjensidige ikke kun givet 1000 af deres medarbejdere et nyt sted at arbejde. De har også indført en helt ny ledelsesfilosofi, der udgør en platform for en helt ny kultur i virksomheden. Før havde de fleste af medarbejderne deres eget kontoraflukke med stationær computer og telefon. Nu er de alle organiseret i zoner med frie siddepladser og en politik om, at alle efterlader bordene ryddede. Selv den administrerende direktør! Den nye strategi giver medarbejderne meget mere fleksibilitet

Grønne planter, polstrede møbler og materialer i varme farver danner rammen om den nye arbejdsplads. Den grundlæggende idé med projektet var at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne har et nært og personligt forhold til bygningen og føler sig hjemme. Interiøret i mødelokalerne og de offentlige områder har et blødt design og der er gjort omfattende brug af tekstiler og egetræ. Det er brugen af bløde stole som elementer til at skabe god akustik og brugen af farver og møbelmaterialet i mødelokalerne og de offentlige områder, der får dette projekt til at skille sig ud. Selvom der kun er arbejdsstationer til 80 % af medarbejderne, er der altid plads til alle. Når man tæller mødeområderne med, er der til hver en tid mere end to stole pr. medarbejder.

Mange af møblerne er designet specielt til dette projekt. Under det mere end to år lange projekt blev alle møbler testet omhyggeligt, og det forskellige inventar i arbejdszonerne er specialdesignet med kabelskinner og skærme. Der er desuden placeret specialdesignede opbevaringsløsninger og sofaer i køkkenerne rundt omkring i bygningen. Hos EFG er vi stolte over at se, at det nye kontor virkelig udgør et behageligt og inspirerende miljø for medarbejderne og styrker Gjensidiges image og nye kultur.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: