Global Radio

"EFG arbejdede i tæt dialog med vores indretningsarkitekt, og vi er ekstremt tilfredse med slutresultatet på Brindley Place Birmingham. Præcis som med alle projekter er der en stram deadline, der skal overholdes, og vi er meget tilfredse med, hvordan EFG arbejdede tæt sammen med Global Radio og øvrige underleverandører for at sikre en smidig og professionel installation."
Tim Lowther, Projektleder, Global Radio

Kunde: Global Radio

Arkitekt:
Nichola McCann 
Vores rolle:
Producent, leverandør 
Leveringsdato:
April 2013 
Sted:
Birmingham, UK 
Kundens erhverv:
British Media & Publishing Company 
Antal medarbejdere:
80 
efg1023316

At skabe et åbent, kommunikerende kontor

Udfordring og løsning
At opfylde strenge tidsrammer i en eksklusiv bygning, hvor folk samtidig arbejdede, var en udfordring i sig selv, men ved fælles kraft løste vi denne udfordring, og slutresultatet taler for sig selv. Opgaven i forbindelse med de nye lokaler var at skabe en lys og rummelig atmosfære med fritstående rum, kontorer med glasfront og møderum, der tilgodeså den åbne kultur, som Capital og Heart Radio går ind for.

Da målet var at fremme kommunikationen på kontoret, blev løsningen baseret på rum med glasfront, åbne kontorlandskaber og uformelle mødesteder. I køkkenet blev der installeret en morgenmadsbar, som også fungerede som arbejdsområde. Køkkenborde, skriveborde og øvrigt udstyr blev tilpasset efter en fleksibel arbejdsmåde med tydeligt markerede arbejdsområder. EFG Inception blev leveret som arbejdsbord sammen med EFG Teamspirit arbejdsstole og EFG Astor bord.

Produkter i dette case

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: