Hatlane Skole, Ålesund

"Vi har fået en enestående skole, som skaber liv, glæde og inspiration gennem sine farver og indretning. At hele skolen har fået moderne møbler er utrolig positivt for både elever og lærere."
Helge Lande, Rektor, Hatlande Skole

Kunde: Hatlane Skole, Ålesund

Arkitekt:
tegn_3 AS, Catharina Kristoffersen 
Leveringsdato:
Efterår 2013 
Sted:
Ålesund, Norge  
Kundens erhverv:
Grundskole 
Antal medarbejdere:
80 
efg1023321

At skabe et åbent og stimulerende skolemiljø

Udfordringer og løsning
Hatlane er den største skole i Ålesund, og den er blevet et kendt landmærke i byen. EFG's største udfordring var sammen med kunde og arkitekt at finde de rette produkter til at opfylde skolens formål og behov. Skolen er helt integreret med store åbne lokaler, hvor lærere og elever udnytter samme alrum og fællesarealer. Kunden efterspurgte moderne og inspirerende møbler, der indbød til samvær og samarbejde.

For at opfylde kravene til en universel og indbydende udformning blev elevernes grupperum lavet så fleksibelt som muligt, og vi skabte et miljø, hvor aktiv læring blev stimuleret gennem mulighed for fleksibel ommøblering efter behov. Der blev lagt stor vægt på stemningsskabende farver i de forskellige rum og samlingslokalerne, hvor betoningen er lagt på lys, lyd, fleksibilitet og fremkommelighed. EFG ONE arbejdsstole blev leveret sammen med mødeborde af typen EFG HideTech og fleksible EFG Izi Niveau borde.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: