Kleppestø Ungdomsskole

"Vi har indrettet skolen som en lille by"
Gro Haveland, architect MNAL

Kunde: Kleppestø Ungdomsskole

Arkitekt:
Fortunen Arkitekter AS, Gro Haveland 
Vores rolle:
Producent, indretningsrådgiver 
Leveringsdato:
2015 
Sted:
Bergen, Norge 
Kundens erhverv:
Education 
Workstations:
70 medarbejdere, 630 studerende 
efg014302

En moderne skole - indrettet med farver og respekt for miljøet

Udfordring og løsning
Skolen er indrettet som en lille by med gader og offentlige rum. Hver klasse har sin etage, og i hver af de identiske etager er der "gader" mellem klasseværelserne med lyse og luftige balkoner i hver ende af gaderne. Skolen er organiseret med lukket base og klasseværelser for op til 30 studerende. Til hvert klasseværelse er der tilstødende faste grupperum, som flytning til klasseværelset, og så eleverne kan gå derhen, når de har brug for fred uden for klasseværelset. Klasseværelser har interaktive tavler. Eleverne har alle en personlig opbevaring, disse er placeret i skolelokalerne.

Det er det prisbelønnede arkitektfirma Fortunen, som har været ansvarlig for hele projektet fra områdeplanlægning, bygning samt indretning. Valget af naturlige og miljøvenlige materialer har været bevidst både udvendigt og indvendigt. Indendørs er anvendt fire kontinuerlige farver, som igen i forskellige nuancer. Disse farver er taget fra facadens farver. Det samme er brugen af træ. Farverne og det miljøvenlige fokus er også tilbage i valg af møbler. Lammhults har leveret mange møbler til projektet. Eleverne værdsætter de store lyse rum og vinduerne, der bringer naturen ind i klasseværelserne.

"Vi har valgt elegante klassiske møbler, hvor funktionalitet og bæredygtighed har været vigtige. Farverne og kvalitetsstandarderne for projektet som helhed afspejles også i møblerne. Lammhults passer perfekt ind i denne profil. For eksempel har vi valgt Cinema lounge stol i en blød uld i samme farver som bygningens hovedfarve. På Spira stol har vi valgt en blødere pastelfarve », Gro Haveland, arkitekt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: