Campus Norrköping

"Vi føler os meget trygge, når vi arbejder med European Furniture Group. De er erfarne, servicemindede og meget hjælpsomme. Der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål."
Tina Garherr, Linköping universitet

Kunde: Campus Norrköping

Arkitekt:
Lasse Pettersson, Skala Arkitekter 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver, samarbejdspartner og producent  
Leveringsdato:
April – Maj 2010  
Sted:
Norrköping, Sverige 
Kundens erhverv:
Forskning og undervisning 
efg1023326

Stram deadline og vanskelige betingelser

Udfordring og løsning
Der skulle leveres et konsistent og formålsbestemt interiør inden for en ekstremt kort tidsramme – kun seks uger. Den tidligere industribygning med de skrå hjørner og en stor hal var opsigtsvækkende at se på og meget udfordrende at møblere.

Ved at bruge bygningen som udgangspunkt og føre en løbende dialog med kunden gennem hele forløbet kom indretningsforslaget til at opfylde både de funktions- og designmæssige behov. Vi leverede møbler til kontorer, konferencerum og kaffelokaler, som blev udstyret med stole, armstole og sofaer fra EFG – og alt sammen inden for den ønskede leveringstid.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: