NAV

Det var en central del af opgaven, at vi kunne opfylde kundens behov for et universelt design. Et universelt udseende var et must.

Kunde: NAV

Arkitekt:
Siv Berg Larsen og Anne Kristine Kleppan, Konsulent: Moolo.no  
Vores rolle:
Indretningsrådgiver, samarbejdspartner og producent 
Leveringsdato:
2006-2010  
Sted:
I hele Norge  
Kundens erhverv:
Arbejds- og velfærdsforvaltning 
Antal medarbejdere:
16000 
efg1023330

Et universelt udseende med lokal forankring

Udfordring og løsning
De enkelte kontorområder skulle kunne bruges af alle dem, der arbejder der – uden at skulle lave ændringer eller specialdesign. NAV har et hovedkontor og 430 lokalkontorer, og indretningen deres lokaler drejede sig om at omsætte personlig service til funktionel logistik – og levere løsningen til tiden.

Det har været en stor styrke for EFG, at vi har salgskontorer i hele Norge, fordi lokal tilstedeværelse var en af forudsætningerne i dette projekt. At kunne tilbyde et omfattende produktsortiment og en fleksibel produktionslinje, hvor vi kunne foretage tilretninger til kundens behov lokalt, var også nødvendigt for at gennemføre projektet tilfredsstillende.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: