NHS, Washwood Heath PCT

"EFG leverede en førsteklasses service i begge projekter. Alting var fremragende – både planlægningen, leveringen, al kommunikation og den efterfølgende service. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til nogen."
Sarah Finnegan, Projektadministrator, NHS Birmingham East

Kunde: NHS, Washwood Heath PCT

Arkitekt:
EFG Interior Design 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver, samarbejdspartner og producent 
Leveringsdato:
Juni 2011 
Sted:
Birmingham, Storbritannien 
Kundens erhverv:
Det offentlige sygehusvæsen i Storbritannien 
Antal medarbejdere:
50 
efg1023334

Modsætningsfyldte karakteristika forvandlet til noget funktionelt og nutidigt

Udfordring og løsning
Formålet var at skabe et attraktivt og nutidigt sundhedscenter, hvilket omfattede kontormiljøerne samt de kliniske områder og venterummene. Folk har meget forskellige behov, når de kommer ind på en sundhedsklinik. Løsningerne skulle være funktionelle, fleksible, inspirerende og holdbare for alle brugere. Og dette skulle opnås inden for en meget stram tidsramme.

Vores omfattende produktportefølje og solide samarbejde med tredjepartsleverandører gjorde os i stand til at vælge formålsbestemte produkter fra et omfattende udvalg af møbler. Den endelige indretningsløsning omfattede funktionelle EFG Team Pro arbejdsborde, EFG Splice arbejdsstole, som kunne tilpasses til forskellige behov, og moderne EFG HideTech mødeborde.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: