Sam Eyde

"Sam Eyde videregående skole er sikkert den bedste videregående skole i landet."
Udtalt af Bjørgulv Sverdrup Lund, Amtsrådformand for Aust-Agder amt, da han erklærede den nye skole for åben.

Kunde: Sam Eyde

Arkitekt:
Turid Hereraas, Arkitektstudio  
Vores rolle:
Indretningsrådgiver, producent af standardiserede og specialfremstillede løsninger 
Leveringsdato:
August 2012  
Sted:
Arendal, Norge  
Kundens erhverv:
Uddannelse  
Antal medarbejdere:
1100 
efg1023344

En moderne og langsigtet løsning på et skoleprojekt

Udfordring og løsning
Det kræver et meget fleksibelt indretningsdesign, når der er forskellige undervisningsmetoder og idéer til, hvordan den tilgængelige plads skal anvendes og i hvilket tidsrum. Sam Eyde er på alle måder en moderne uddannelsesinstitution. Løsningerne skulle være gennemsigtige og teknisk avancerede, materialerne skulle være miljøvenlige, og der skulle tænkes rationelt med hensyn til plads og udstyr.

Der blev valgt EFG Izi Niveau hæve-sænke-borde på grund af deres fleksible egenskaber. Der blev installeret EFG HideTech mødeborde med integrerede strøm- og netværkskabler i konferenceområdet. Robuste arbejdsstole, som kan anvendes af forskellige brugere, blev placeret i de forskellige områder, herunder undervisningslokalerne, biblioteket og kantinen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: