Smidsrød Helsehus

"Gennem arkitektoniske inspiration og en unik struktur og materialevalg arbejdede vi på at ændre konceptet fra en" hjem for syge ", og i stedet fik vi omdannet det til et "hjem for velvære", hvor aktiviteten er målet "
Helena Enoksen, Kristiansen & Bernhardt

Kunde: Smidsrød Helsehus

Arkitekt:
Helena Enoksen, Kristiansen & Bernhardt 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent 
Leveringsdato:
December 2013 
Sted:
Nøtterøy, Norge 
Kundens erhverv:
Care 
efg1023246

Funktionalitet og udsøgt visuelt design.

Udfordring og løsning
Smidsrød Helsehus giver forebyggende sundhedspleje, og mange forskellige typer af behandlinger for patienter i genoptræning. Med denne brede vifte af tjenester, er det en arbejdsplads for mange fagfolk, herunder læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker og sundhedspersonale. Dette var udgangspunktet i planlægningen af bygningen og indretningen at få det til at fungere optimalt, og sikre en effektiv drift.

Løsningen blev en holistisk tilgang med lys og moderne følelse. Materialerne og farver møblerne blev valgt ud fra en farvepalet for hele huset og for de forskellige zoners identitet. Vigtigt for designet er at afspejle brugernes mål at blive rask, og at reflektere omgivelserne. Det har været en vigtig fokus på valg af fleksible møbler, med høje standarder. Vi valgte farver i offentlige områder, og en mere afdæmpet palet i patientstuer, at få en mere hjemlig atmosfære. Designet er baseret på bygningens placering i et landskab mellem de grønne marker og havet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: