Sodexo

"Det føles godt at vi kunne vise, at vi lever efter vores egne regler. Vi føler os alle bedre og er mere effektive "
Katrin Andreasson, Sodexo

Kunde: Sodexo

Arkitekt:
Koncept Stockholm 
Vores rolle:
Indretningsrådgiver, partner 
Leveringsdato:
2017 
Sted:
Stockholm, Sweden 
Kundens erhverv:
Facility management 
Workstations:
400 
efg014385

Nyt hovedkvarter, der styrker virksomhedskul og image

Udfordring og løsning
I januar 2017 blev Sodexos hovedkontor flyttet til Dalvägen 22 i Arenastaden, Solna. Arkitektfirmaet Koncept Stockholm skabte konceptet sammen med EFG som leverandør af totalindretningen.

"Den, der trives på arbejde, gør det bedre og fungerer bedre" er mottoet til Sodexo. Dette står stærkt i virksomhedens kultur sammen med deres overordnede mål om at gøre en forskel og gøre hverdagen lettere og bedre for sine kunder.

Ved planlægningen af det nye hovedkvarter i Sverige var dette centralt i udviklingen af interiørkonceptet og løsninger til deres nye arbejdsplads. Målet var at skabe en rummelig og moderne arbejdsplads, der ville fremme samarbejde, kreativitet og effektivitet. Det bør også være et professionelt og indbydende sted, hvor det er rart at invitere kunder og andre partnere.

Arkitektkontoret Koncept Stockholm var den ansvarlige interiørarkitekt i samarbejde med EFG, der fandt gode løsninger med møbler i ønskede kvaliteter og materialer. Løsningen blev en aktivitetsbaseret indretning med forskellige zoner til forskellige aktiviteter tilpasset virksomheden. Medarbejderne har ikke faste pladser, men vælger et sted at arbejde på baggrund af opgaven, der skal løses. Med mange forskellige typer mødelokaler og åbne mødelokaler til både formelle og uformelle møder, letter samarbejdet mellem kolleger på tværs af afdelinger.
Resultatet er blevet et fleksibelt og velfungerende arbejdsmiljø. Videnfordeling og innovation er steget, og der er blevet et meget bedre samarbejdsmiljø mellem afdelingerne.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: