Sparebanken 1 Nøtterøy

"Vi er særligt glade for EFG's bidrag med hensyn til at udpege dyre elementer og foreslå nogle lignende produkter til en mere overkommelig pris. Med deres hjælp har vi brugt vores midler således, at vi ikke har været nødt til at gå på kompromis med konceptet og udtrykket."
Tonje Stormoen, Indkøber

Kunde: Sparebanken 1 Nøtterøy

Arkitekt:
Arkidea – Freydis Lovra Holen og Marco Ekkel  
Vores rolle:
Producent og indretningsrådgiver  
Leveringsdato:
September 2013 
Sted:
Torvet 5, Nøtterøy  
Kundens erhverv:
Bank 
Antal medarbejdere:
65 
efg1023202

Banken – et omdrejningspunkt for lokalsamfundet

Udfordring og løsning
Den største udfordring ved Sparebanken-projektet var at få mest muligt ud af den tilgængelige plads, eftersom bygningen skulle rumme et antal mennesker – ikke bare medarbejdere, men også nogle afdelinger, som tidligere var placeret tre forskellige steder. Disse forskellige mennesker har naturligvis forskellige behov, og derfor var det en udfordring at levere en indretningsløsning, som tilgodeser alle og samtidig understøtter en fælles arbejdskultur. Derudover skulle indretningskonceptet være på linje med bankens overordnede kommunikationskoncept og image.

Af hensyn til kunderne blev området ved indgangen og receptionen gjort åben og indbydende, så kunderne hurtigt kan få hjælp fra de ansatte. Private mødelokaler var et must – både for at kunne holde kundemøder og interne møder. Den tilgængelige plads blev udnyttet på en effektiv måde, så der blev skabt balance mellem de åbne områder og de små rum.

Projektet blev gennemført i tæt samarbejde med arkitekten. Der var fokus på kvalitet og på at skabe et tydeligt formsprog, som opbygger Sparebankens image.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: