Takio

"Vores kunder er kommet med positive tilbagemeldinger om de nye lokaler og møblerne, og de kan lide det friske og moderne udseende. På grund af det frie indsyn fra vinduet er vi mere synlige og har tiltrukket nye kunder."
Arif Hamidulla, Adm. direktør for Takio

Kunde: Takio

Vores rolle:
Indretningsrådgiver og producent 
Leveringsdato:
Maj 2012 
Sted:
Helsinki, Finland 
Kundens erhverv:
Ejendomsmægler 
Antal medarbejdere:
15 
efg1023350

Tilpasning af interiøret til identiteten

Udfordring og løsning
Den største udfordring var at skabe et image udadtil, som svarede til det, som Takios brand står for. Det var vigtigt for kunden at åbne kontoret op, men samtidig sikre, at de ansatte kunne få lov til at arbejde koncentreret og uforstyrret.

Med det nye layout skabte vi et mere åbent kontor, men med en aflukket og intim stemning takket være opbevaringsmodulet mellem arbejdsbordene og de nye bordskærme. En funktionel EFG Hippione sofa, som er perfekt til små møder og til receptionen, blev et af de centrale elementer. Da arbejdet var færdigt, havde lokalerne fået et nyt og frisk design med store vinduer, hvilket skabte en kontorstemning, som var både stilfuld og indbydende.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: