Azets, Helsinki

"Samarbejdet med EFG var meget professionel gennem hele processen. Hele projektet gik glat og i nøje overensstemmelse med tidsplanen. "
Jaana Palomäki, Director

Kunde: Azets, Helsinki

Arkitekt:
Itu Design Oy, Robin Wycherley  
Vores rolle:
Producent og indretningsrådgiver  
Leveringsdato:
Oktober 2014 
Sted:
Helsinki, Finland 
Kundens erhverv:
Business Solutions 
Workstations:
450 
efg015021

Åbne kontorlandskaber – ens for alle og velafbalanceret

Udfordring og løsningen
Valget af møbler og materialer skulle afspejle virksomhedens image. Løsningen skulle være inspireret af skandinavisk enkelthed og friskhed. Udfordringen var at skabe en løsning, som afspejler virksomhedens image og samler medarbejderne, som flyttede fra små rum til åbne kontorlandskaber og fra forskellige virksomheder på grund af mange fusioner.

Miljøet blev oprettet til at være rolig, afbalanceret, lige for alle (den samme arbejdsstation for alle) og harmonien blev skabt ved med brug af ask natur og hvid laminat. Alle opbevarings højder skulle være max. 820 mm. høj. Bordpladerne i hvid laminat med ask kantprofil. Korpus på opbevaring blev valgt i hvid laminat med døre i ask natur.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: