EFG Reuse

Indretning af kontorer bliver stadigt vigtigere for virksomhedernes image og ønske om at øge medarbejdernes trivsel og præstationer. Samtidig er der fornyet fokus på bæredygtighed og at indføre miljøvenlige løsninger i praksis blandt virksomheder og organisationer.

EFG tilbyder en ny service - EFG Reuse - til brugte kontormøbler i vores indretningsprojekter. Den nye service er en integreret del af EFG’s arbejde og skaber moderne, bæredygtige og effektive indretningsløsninger til virksomheder og offentlige institutioner.

Fordele:

  • Sænker omkostningerne ved indretning.
  • Social ansvarlighed skaber goodwill, der kan bruges i kommunikation.

  • Dokumenteret og målbar positiv indflydelse på miljø og omgivelser.
EFG Reuse movie
y

Reuse

EFG Reuse Basic - gør hvad du kan

I et normalt indretningsprojekt, store som små, bliver der ofte brugt inventar til overs. Hvis der ikke findes nogen, som kan bruge det, kan vi med EFG Reuse stå for at fjerne det og i sidste ende sikre det mest miljøvenlige genbrug. EFG Reuse håndteres af vores kundeservice og kan med fordel bestilles allerede ved afgivelse af en ordre.

EFG Reuse Commitment - gør lidt mere

Det sker, at der bliver inventar til overs, når en virksomhed f.eks. flytter til nye lokaler. EFG Reuse finder her en køber og sælger de brugte møbler videre på kundens vegne. Resten sendes til den mest effektive recycling mulighed. Den økonomiske besparelse og miljøgevinsterne dokumenteres i en EFG Reuse Commitment rapport.

Almennyttige organisationer og skoler har næsten altid brug for bedre arbejdspladser og har ofte været modtagere af brugte kontormøbler gennem EFG Reuse. EFG’s kunder vælger ofte at sælge til dem - og mange donerer også deres brugte inventar. Gevinsten for skoler og organisationer er en bedre arbejdsplads. Gevinsten for Reuse-kunden er en samfundsgavnlig indsats, som let kan kommunikeres via CSR-platformen.

EFG Reuse Commitment projektet får dokumenteret sit økonomiske resultat, miljøgevinsten og den samfundsnyttige indsats i en EFG Reuse Commitment Rapport.

Rapporten

Når I vælger EFG’s nye service, får I ved projektets afslutning en rapport, der viser de økonomiske besparelser og hvor møblerne, inventaret og alle materialerne er endt henne. Miljøbesparelsen vises i tal  og for at få proportionerne med, viser vi også, hvor mange cykler, der kan produceres af de omsmeltede materialer og hvor mange huse, der kan opvarmes ved at sende brændbare materialer til forbrændingen.

Rapporten indeholder:

  • Projektbeskrivelse
  • Økonomi – salg, omkostninger og besparelser.
  • Fordeling – på Reuse og Recycling samt overblik over, hvor alle materialerne er endt henne.
  • Donationer – alle modtagerne dokumenteres.
  • Miljørapport -  alle Recycled dele og CO2-reduktionen skrives ind.

Rapporten fungerer som grundlag for jeres egen bæredygtigheds-rapport og viser sort på hvidt de ofte betydelige økonomiske og miljømæssige gevinster for både virksomheden og naturen.

 

 

Her kan du hente informationen som pdf.


Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: