Det kan vi

Vi arbejder på at forbedre din forretning
Vores job er at ”få hele billedet med”. Det vil sige, vi ser på, hvordan virksomheden og menneskene fungerer sammen. Vi skaber løsninger baseret på daglige individuelle rutiner og gruppedynamik ud fra selskabets ønskede mål.

Det kan vi kun gøre ved at være tæt på dig. Det holder os opdateret og på tæerne og gør os i stand til at handle hurtigt og skabe det bedste serviceniveau. Vi er med dig i hele processen med indretning ligeså længe, du har brug for det. Vores ekspertise er din ekspertise. På den måde er vi tro mod EFG’s mission, og hvad vi står for, og bidrager bedst muligt til at forbedre din forretning. Vores rolle

Vi optimerer kort og godt din arbejdsplads. Det gælder både, hvis der er tale om en stor organisation, der ønsker at udnytte pladsen optimalt og mindske udgifterne med ny aktivitetsbaseret indretning, hvor vi står for alt fra projektstyring til levering. Men det gælder naturligvis også, hvis du er i en mindre virksomhed, der kun har brug for at få matchet dine ideer med vores store sortiment i møbler og tilbehør.

Vi hjælper også med indkøb af komplementerende møbler og øvrig indretning som belysning, gulvtæpper og gardiner. Hvad enten du har brug for os som rådgiverleverandør eller samarbejdspartner, prøver vi altid at se den store sammenhæng og hjælpe med at få det bedste ud af budgettet og rammerne.


De tre hjørnestene i vores måde at arbejde på

People
At få mennesker til at føle sig godt tilpas, motiverede og produktive er altid vores ultimative mål. Derfor begynder vores arbejde altid med at lytte! 

Products
Vores store udvalg af møbler til kontorer og offentlige rum er resultatet af mange års erfaring, faglig know-how og indsigt i menneskelig adfærd.

Settings
Vi skaber de mest inspirerende, dynamiske og funktionelle arbejdspladser baseret på de særlige behov, der er på et kontor til arbejde, møder og afslapning.Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: