Specialdesignede løsninger

Vi tror på indretning, der er fleksibel og imageskabende og som stimulerer til interaktion. Vi skaber rammer til hurtig kommunikation, der opfordrer til nye måder at arbejde og mødes på. Vores brede, basis produktsortiment kan tilpasses til ethvert kundebehov, uanset mængde eller størrelse og det giver os en unik position på markedet.

Leder I efter et nyt design eller måske et andet materiale? Ved at modificere produkterne i vores basissortiment kan vi skabe de unikke udtryk, du ønsker. Vælg mellem finér i valnød, eg, ask, ahorn, bambus og linoleum eller lakerede materialer. Uanset hvilke drømme du har, gør vi dine ideer til virkelighed. Med et åbent og fleksibelt sind, som når hele vejen ned til vores produktionslinjer, skaber vi løsninger, som er inden for budgettet, til tiden og skræddersyet til jer.

Se nogle af vores skræddersyede løsninger her!


Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Vores målsætning er at give dig den bedst mulige service. Alle vores afdelinger gør deres yderste for at spare dig tid og give dig al den information du måtte have brug for. Vi svarer dig på alle din spørgsmål omkring vores sortiment, ordre, leveringstider og reklamationer.

Ring mig op
eller kontakt os på telefon: